Onze merken

Recycle Bags is een duurzaam label van SL Bags. Recycle Bags wil de plastic afvalberg verkleinen. De beste manier om de plasticsoep terug te dringen is door te stoppen met het gebruik van single-use plastic en het recyclen van gebruikt plastic afval. Wij recyclen 3 tot 32 gebruikte plastic PET flessen voor elke nieuwe, herbruikbare tas. Het beste geschenk is een schonere wereld. Help plastic afval reduceren en geef gebruikte plastic flessen een nieuw leven!

 

VASAD is een trendy tassenmerk met een rijke geschiedenis. Het bedrijf ontstond in 1923, alweer drie generaties Van der Sandt terug. VASAD produceerde van oudsher tassen en lederen fietszadels in Nederland. Nu is het een label voor moderne, fuctionele tassen. Het vakmanschap waardoor VASAD groot is geworden is gebleven, de tassen zijn meegegaan met de tijd. Nu vind je onder de naam VASAD een prachtige kwaliteitscollectie uniseks tassen waarmee je gezien wil worden.

 

Hoxyheads zijn leuke en grappige covers voor over je skihelm and geven je de perfecte combinatie tussen veiligheid en plezier. Het is een onderdeel van SL Bags en het staat voor kwaliteit en een uniek karakter. Maak jij het verschil op de piste?